Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Min Katt

min katt

är det bästa jag har just nu

han kom till mig för tre månader sedan

han blir mig mer och mer kär

han verkar trivas hos mig

och jag trivs med honom

trots att jag känner av allergi

från hans mjuka goa päls

han vet vad han vill

äter inte vilken mat som helst

kyckling är ingenting för min katt

all mat ska helst vara i gele

den som är i sås

nosar han mest på

ja jag vet jag skämmer bort honom

min underbara vän lillebror

lillebror hette han när han kom till mig

ropar jag lillebror 

kommer han genast

när solen skiner ligger han i den

och njuter

på kvällarna när jag ser på teve

och stickar

ligger han i mitt knä

tittar på garnet och stickorna

han värmer mig både fysiskt

och i själen

jag ångrar inte en enda minut

att jag till slut tackade ja

för att ta hand om katten

som förlorat sin matte

han gör att jag kan slappna av

känna lugnet som min katt

lillebror ger mig

 

anits 15 mars 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-15 15:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här gjorde mig glad att höra ett djur är en kärleksfull villkorslös vän!
2019-05-17

  marie ohlson
Värmer mitt hjärta att du har fått en kattvän. Så mycket kärlek det rymmer i en sån ulltuss!
2019-04-30

  ResenärGenomLivet VIP
O, så mysigt...och visst är de egna små individer som vet vad de vill...min katt gillar mest mat i sås han...:-))
2019-03-17

  Lars Hedlin
JA mycket kärlek där! :)
2019-03-17

  objekt3
alla förtjänar (!) att bli bortskämda.
2019-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Koselig, som norrmännen säger.
Katter är härliga djur.
2019-03-16

    ej medlem längre
Katter, älskar dem jag! Härligt läsa vilken glädje han ger dig!
2019-03-16

  Bibbi VIP
Skriver under på Pireke Pina
2019-03-16

  ULJO
Djur är är värdens bästa vänner
2019-03-15

  Feliaxel VIP
Så fint om en älskad vän i form av en katt
2019-03-15

  Niliboy
Helt fantastiskt, men va roligt å fint! Vilken glädje!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP