Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av en målning i ett skyltfönster. Den kostade 4 800:- Jag har glömt konstnärens namn.


I FÖRKLARINGENS LJUS

en man stiger ut i förklaringens ljus

en man stiger ut från ett hyreshus

vad är det med honom?

vad är det som hänt?

vem var det som tände

det ljus som är tänt?

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2019-03-22 16:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skicka din dikt till konstnären om du kan lokalisera honom , den är så bra och talande.
Skriver själv dikter till min hustrus målningar
Det är mycket uppskattat av besökarna
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP