Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borderline

på gränsen
till vanvett
skrik
och hat

ditt hjärta
brustet
av allt jäkla tjat

ingen förstår
ingen vill hjälpa
bara eländigt
prat

borderline
är jag
jag är ditt tjat




Fri vers av UnFoRtUnAtE-----'-@
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-22 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnFoRtUnAtE-----'-@