Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen


Gud du gav mig livet
Men satan tog min kraft
Jag vimlar inte längre
Och jag håller mig för skratt

Tyskland är förenat
Det är många år sen nu
Muren den har fallit ner
Precis som du

Du gick iväg
Och lämnade oss andra
Jag kan förstå att det inte var ditt eget val

Du gick iväg
Men vi behövde ju varandra
Och vi sitter alla bara sorgsna kvar
Och vi sitter alla bara sorgsna kvar

Du du var en hjälte
I din egen värld
När det behövdes gav du
Allt vad du var värd

En klippa ibland vågor
Ett vindskydd i en storm
Jag kan ej beskriva denna
Smärta så enorm

Du gick iväg
Och lämnade oss andra
Jag kan förstå att det inte var ditt eget val

Du gick iväg
Men vi behövde ju varandra
Och vi sitter alla bara sorgsna kvar
Och vi sitter alla bara sorgsna kvar




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-22 23:03



Bookmark and Share


  Nattis83
Denna var fin och sorgen på samma gång /Natalie
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun