Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med en glimt i ögat ...


HERRE, DU MIN SKAPARE! - limerick

Liten snuskhummer i Karlskrona

bredvid husknuten stod och moona

växte av allas blickar

fick rejäla kickar

kände sig som skapelsens krona




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-24 17:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Man känner igen sej! Ha ha
2019-04-25

  Fulbergarn
ha ha
2019-04-24

  ULJO
Så bra.
2019-04-24

  Poeten Salvador VIP
Limmerickar behärskar du
2019-04-24

  M.Eta
En limerick med viss kick!
2019-04-24

  Feliaxel VIP
Kul text
Gillar
2019-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk limerick!
Heja dig!
2019-04-24

  Öknens Ros VIP
humoristiskt om mooning! ;)
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP