Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träbit

Det konkreta
lidandet
döljer
dess innebörd

korset
en träbit
alla har
tillgång till
som valt
att genomskåda
och låta
sig genomskådas
för att
klarse meningen
bortom påkar
batonger
bomber
och svärd

besegra i
djupseende
genom rustningar
och skottsäkra västar

förlåt
förlåt dom
för dom borde veta
men vet inte
vad dom gör




Fri vers av Petter Wingren
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-22 06:09



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Äkta djupseende! Påskdrama i tillgänglig, finurlig språkdräkt. Konkretion och innebörd klarlagd.
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren