Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden som den är.


Kall soppa.

Det som skulle bli frihet
jämställt i en öppen värld
blev en kall och fadd soppa
som knappt när våra kroppar
för talade man om vårens tid
med kärlek och knoppar
men allt blev en kall och fadd soppa
allt tal om lust och fägring stor
tillhörde far och mor
tanken på lust är väl snart förbjuden
att onanera är själ för spö-straff
många blir sjuka ensamma och vill bara dö
det som skulle bli frihet blev en kall
och fadd soppa.




Bunden vers av Stefan Höglund
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 11:58



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Sorgsna tankegångar där besvikelsen lyser igenom. Väl formulerat och känns.

2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund