Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång halsar vi tillsamans



Nästa gång halsar vi tillsamans
Nästa gång - direkt mot hals
Det är halsens fel allt ihop.
Inga jävla fega krigsrop
Inga fantasier
Inga fler stygn i underarm
Nästa gång inget jävla harm
Nästa gång, naken på balkongen
I morgon din tro högst på flaggstången
Vänta jag är inte klar
Jag måste spotta på din bojja
Så nu är jag klar.
När du släpps fri ska vi fira
Konungens likfärd
Och ett skott mot din jäva hyresvärd




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-05 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B