Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STIGEN

stigen till kunskap

stigen till vänskap

gick jag i många år

ettan till sexan

innan dess lekis

blåögd med solblekt hår

numera är vår

stig asfalterad

skolorna rivna är

det gick en stig till

kunskap och vänskap

nu finns den inte där

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-06-22 14:25



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Återblick till något nu försvunnet Lite melankolisk Fin dikt
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP