Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


VÅPEN

Vilka är det som gömmer sig i skåpen?

Kanske är det de kuvade våpen?

Dessa knähundar som en gång var män

men som bulldozerbrudar gjort till "hen".

 

LARZ GUSTAFSSON 1/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2019-07-01 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP