Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skivinspelning 1983.


PERSONEN I FRÅGA ÄR DÖD

personen du söker är död

och finns inte på den här adressen

personen du söker är dö

men jag kan inte påstå jag är ledsen

han stod ju i vägen för mig när

jag ville söka Den jag sökte

han byggde sitt liv på en schimär 

lika säkert som att marley rökte

 

personen du söker är död

han korsfästes med Kristus på Golgata

visst kunde han sjunga en stump

var duktig på att skriva och att prata

men den som du söker finns ej mer

du har en ny skapelse framför dig

som inte ber om ursäkt för

om den nya skapelsen stör dig

 

LARZ GUSTAFSSON 3/7 2019

 

2 Kor 5:17; Gal 2:19-20




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2019-07-03 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP