Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tydligen tog texten där den skulle.


TERRORSKRIBENTERNA

Terrorskribenterna byter namn

och dyker upp på nytt

Skulle det lukta illa här

beror det på att jag spytt

 

LARZ GUSTAFSSON 5/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 521 gånger
Publicerad 2019-07-05 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP