Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det var som värst ...


BUBBELGUM

 

Dagar går

utan dina ögon

 

i tystnad

utan dina ord

 

jag är fångad

i en bubbla

 

är en robot

som uträttar allt

 

batteriet på lågvarv

snart urladdat

 

jag kan inte fly

någonstans




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-07-24 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är så skicklig på att sätta ord till känslorna och det gör du här. Slutet ger bilden av total uppgivenhet.
2019-07-29

  Cikoria Blå VIP
Ord som visar bra hur det känns.

2019-07-28

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet

ingen- "mans"- land

(ingen-ingen-alls)
2019-07-26

  Niliboy
Ja, jag flyr värmen å solen, en kallvåt handduk på pannan å stor glipa med fönstret, säger inte många ord, å lider så lagomt! Men jagkanske inte fattat din dikt?
2019-07-25

  Rise Little One
Vissa dagar känns det verkligen så, är i behov av ord, tröst från någon man tycker om...
2019-07-24

  Lehva VIP
Men du överlevde. All energi behövdes kanske för det.
2019-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Instängd, maktlös och utan möjligheter att ta sig därifrån!

Dessvärre mångas bittra verklighet.
2019-07-24

  Öknens Ros VIP
En känsla av maktlöshet, inte kunna påverka situationen.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP