Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och innan någon fjant börjar skrika hysteriskt, så ska jag påpeka att detta handlar om Gävle och INTE om poeter.se.


BARA HITLER FATTAS

Det är bara Hitler som fattas

och sedan är bilden komplett

För SS slår till om det skrattas

Det är deras självklara rätt

Vår trivsel har blivit en hotbild

Helst ska man förbli uttryckslös

För annars blir Isebel gråtmild

Och mobben blir väldigt nervös

 

Det är bara Franco som saknas

och Francos Guardia Civil

Det händer att några här vaknar

och så får det inte gå till

Så söv dem direkt med batongen

så ordningen blir återställd

För här får man inte bli friad

Man SKA vara nedtryckt och fälld

 

LARZ GUSTAFSSON 13/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-07-13 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP