Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torp-dikt

Jesus gjorde vatten till vin, han vet mer än va som står i nationalencyklopedin.
Han vet allt om dig vare sig du är mygga eller elefant, om du är gluten eller laktosintollerant.
Han älskar dig om du väljer att sola på stranden eller vara nere i badet, om du är polis eller journalist på aftonbladet.
Att älska Jesus borde vara vårt motto, att känna honom är större än att vinna en miljon på lotto.
Känner du dig på topp eller nere vid zero, du kan prata med Jesus när du läser bibeln eller dricker trocadero.




Fri vers (Fri form) av Salut Lellan
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-15 05:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
Men accepterar vi Honom, på Hans villkor?
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan