Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ MYCKET ATT SMÄLTA

Så mycket att smälta

Vill helst låta bli

Låt vagnarna välta

så jag kan bli fri

Så mycket har samlats

av kaos och kulör

Och sen har det ramlats

omkull utanför

 

LARZ GUSTAFSSON 25/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-07-25 15:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En bra sak att göra sig fri från sånt som tynger en alldeles i onödan.
2019-07-25

  Koloristen
Fri förbli?
2019-07-25

    ej medlem längre
Håkan Hellström ramlar omkring i en låt och släpp fångarna loss det är vår var väl Hasse och Tage som skrev.

Associationer som kom av din välrimmade dikt :)
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP