Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stilla gränden

I en stad av kärlekgår du stilla fram i gränden... Ett steg fram starkt ett steg vacklande bak.... Smärtan har tatt fatt kroppen igjen. Nu må allt gå sakta fram igjen. Fånga in tiden då allt var så bra gå fram stilla i gränden Lyssna efter en viskning du äro stark mäktar smärtan... som vill ta igjen.... Kasta den av låt dig fyllas av kraften allt du bygger upp kan icke rasa i.block block som bygger en fyrkant Icke ge upp styrkans box öppnas Och du är vaken till en ny dag...... Gå stilla i en gränd Där väntar tidens väg på dig Hoppet faller framför dig fyller hjärtat ömt.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-25 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP