Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MANDELÖGON

ser du hur mandelögon ler?

det sker blott en gång, inte mer

ser du hur vågor slår mot strand

och väter sand i zorbas land?

du som skred in i denna sång

med sommaren i plagg och gång

helt omedveten om min dikt

i blicken sol, i stegen svikt

förkroppsligande sommaren

och allt det vackra här i den

 

LARZ GUSTAFSSON 27/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-07-27 15:10



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert skaldat!
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP