Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAV AV GRÖNT

Hav av grönt mot himmel blå

Hav att vila blicken på

Klorofyll och endorfin

Jag har funnit melodin

 

LARZ GUSTAFSSON 28/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-07-29 17:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jättefint Larz!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP