Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPELA TEATER

spela teater

för husfridens skull

är någonting som jag hatar

undertryckt vrede

kan synas ändå

hut man än smilar och pratar

låtsas och fejka

och vara till lags

sliter på psyket och själen

tänk om jag närde

en orm vid min barm

en som kan stinga i hälen

hålla god min i ert elaka (?) spel

när världen är invaderad

känns inte äkta

och känns bara fel

gör att jag står där frustrerad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-07-29 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den minns jag inte.
De har snott lite från Uggla...
Vi (Bizex-B) spelade förband åt KSMB 2 ggr 1981.

Tack för kommentaren!
2019-07-29

  Koloristen
"Välkommen till livet och dess teater. Var snäll å tacksam å respektabel." (KSMB)
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP