Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINNS I SJÖN - tanka

Ringar på vatten

barn paddlar på badmadrass

flöten i vasskant

kräftburar ikastade

kastrullvisa anstötlig




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-29 18:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig sommarkänsla!
2019-07-31

  Niliboy
Härligt!
2019-07-30

    Lena Staaf VIP
Underbart somrigt!
2019-07-29

  Birk Andersson
finns i sjön
gissade konstapeln
om mordvapnet
2019-07-29

  Marita Ohlquist VIP
När fiskar ock kräftor kommit i land kan man sjunga av glädje!
2019-07-29

  M.Eta
Många tankar vad som finns i sjön!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP