Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGEL FENIX

 

Vid strandkanten

står skuld och skam

 

vinkar avmätt farväl

 

ansvar och krav

rasslar med kedjorna

 

jag reser mig 

långsamt ur askan

 

flyger över vågorna

till ensamhetens ö

 

där orden vajar i vind

i väntan på skriften

 

lögner ska avklädas

sanningar uppdagas

 

och jag blir

en hel människa

 

som går i sol och regn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-08-05 18:12



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Den här tycker jag om!

2019-08-08

  Lars Hedlin
Väldigt bra!
2019-08-06

    ej medlem längre
Fågel Fenix kommer att resa sig igen. Finkorniga ord på poeternas strand.
2019-08-06

  M.Eta
Fantastisk poesi!
2019-08-06

  Niliboy
Jättefint skaldat, en levande betraktelse
Omsatt ta sig ur!
2019-08-06

  Öknens Ros VIP
Att ha styrkan att resa sig upp och bli människa igen.
2019-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om att längta efter att bli en hel människa.
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP