Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och Ingenting

Någon rör dig
Något lever ännu
Något utanför
Något större än oss
Vi kallar det kärlek




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-10 19:00



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Mycket bra.
2019-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Så är det, tillsammans i kärlek blir vi mer än bara oss själva, en del i något större!
2019-09-11

  Lehva VIP
Precis. Kärleken är svår att förstå. Intellekt och kärlek lever ofta parallellt.
2019-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Så kärleken är ett fristående väsen?
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP