Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraktet

En del kalenderdagar sväljer hela veckor
Kanske halvår, år
Dagar som äter upp oss inifrån

Knappheten kalasar på vårt kontrakt
Det som varje födelse skriver med tiden
Kvar blir bara ett skal som mist sitt skäl




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-10 18:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I det sammanhanget befinner jag mig nu. På kornet taget!
2019-09-11

  Lehva VIP
Så skickligt fångat. De där dagarna ...
2019-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
usch, ja, så kan det definitivt kännas ibland!
2019-09-10

  Nanna X
Ja tiden är ett märkligt fenomen. Vissa blad i almanackan liksom bara rivs ut och försvinner, andra etsas fast i minnet...
2019-09-10

  Kungskobran VIP
Tiden rusar fort
vad har jag gjort
med denna dag
har jag haft välbehag?
eller slösat den bort
byggt ett luftslott
slösat bort min korta tid
eller kämpat min sista strid
Har jag tagit vara på mina dar
den korta tid jag har kvar?

2019-09-10

  Larz Gustafsson VIP
"I spent a week with you last night" (The Records)
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP