Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk oas

Genom skogen bland slingriga vägar, en magisk dryck.
Vaknar som genom ett ryck.
Jag visar vägen genom handkontroll, tryck.
Tjugo eller trehundra knyck.
Säg vad du vill, tyck.

Jag vet vad jag vill,
jag vill.
Drick upp, var försiktig, vi har inte råd med spill.
Tätt intill,
livets kamomill.

Fånga allt innan det blir till glas,
sätt känslan i en vas.
Vattna och fyll med kärleksgas.
Var försiktig, den får inte gå i kras.
Existerande i en vacker och magisk oas.
Hjärtat slår som en högtalarbas.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-11 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords