Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TUNG POET

Om du stöts bort av

min stöddighet

eller min uppfattning

om Tibet

det faktum att jag

har blivit fet

eller vår fyrarumslägenhet

så har du missat

en tung poet

 

LARZ GUSTAFSSON 13/8 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2019-08-13 14:33



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Missar aldrig en poet med tyngd (i sitt skrivande)Kul dikt dessutom.
2019-08-13

  Koloristen
Tintin i Tibet.
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP