Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Have you ever seen...

 

 

between the rows

and simple verses

beating my soul

its unwritten poem

to you...




Fri vers av Rise Little One
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-14 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text!
2019-08-21

  ResenärGenomLivet
Så vackert...kärleken visar sig på många olika sätt...
2019-08-17

  Blomma-Stjärna VIP
håller helt med -
det är det som är det fina i kråksången
själen är med i varje kärlekspoem, i orden och mellan orden och i och mellan varje mening
2019-08-16

  Quasimodo
Det är kanske det mellan raderna och det outtalade som säger mest!?
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One