Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

one of the sweetest thing in life

is a magical kiss 

through our digital lights




Fri vers av Rise Little One
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-19 21:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes so true!
2019-10-18

  ResenärGenomLivet
Ja, gott att både ge och få...fint...
2019-09-30

  Karina"Kia"
Många själ att ge en styrkekram och en magisk kyss genom nätets hjälp som lyser upp för mottagaren.. lite mysigt !
Snyggt förmedlat<3
2019-09-24

  Nils-Robert
En kyss är alltid en kyss
2019-09-22

  Blomma-Stjärna VIP
fint så - den inre känslan av närhet är avgörande!
2019-09-20

  Quasimodo
Stort och vackert för detta!
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One