Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stor lycka igår. Kände oss som rika:-) Bild: Sara Forslund


Märkesklänningar i Little Rock


Häpna upptäckte vi hemkomna

att vi köpt märkesklänningar

värda flera tusen kronor

för fyra dollar styck


Sånt händer bara i Amerika

Detta i område där rika bor

som givit frikostigt tydligen

och gjorde oss lyckliga värre




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-16 02:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Fantastiskt
fyra dollar
helt otroligt
grattis!
2019-08-19

  ResenärGenomLivet
Häftigt...:-)))
2019-08-17

  Niliboy
Fantastiskt!
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP