Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


ANNA PYTTIPANNA

Kanske blir du gift sen

och bor i Hemlingby

Duktig, präktig, vanlig

Pyttipanna

Diggar Lasse Stefanz

tills barnen börjar spy

Trugar alla gästerna att stanna

 

Blir det dans på Öhn

så är du och maken där

Barnvakterna mutar ni med pizza

När novembermörkret härskar

över Hemlingby

drar ni på semester till Ibiza

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/8 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2019-08-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP