Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon vill alltid vara först!

 

Som små ekorrar springer mänskligheten runt runt

Samma mål men någon vill alltid vara först

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-08-21

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Hedlin
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-21 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så..
2019-08-26

  Alysse VIP
Sant och bra skrivet!
Gillar liknelsen med ekorrar
som springer runt
2019-08-22

  Rise Little One
Underbar illustration!
2019-08-21

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det för mycket fokus på fel saker
2019-08-21

  ULJO
Sån är mänskligheten alltid framfusig
2019-08-21

    ej medlem längre
Så sant. Historien och människor upprepar sig.
2019-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
N:o Ett
Eftertraktat mål
som på mången
tagit kål, bara
vara me´ även
det god idé...
2019-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många olika sammanhang.
2019-08-21

  StinaJ VIP
Så är det. Det finns alltid de som vill vara störst och bäst. Insiktsfull text.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin