Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seeking shelter!

Just living right now

My mind is blank

 

Seeking shelter and hiding out

Don’t know were to go or what to do?

 

Just living

Hmm well it’s always something I suppose!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-08-26




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-29 14:26



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
javisst ibland får man bara vänta o vara!
2019-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Tror att många av oss läsare har varit i samma situation.
2019-08-30

    ej medlem längre
Att bara leva kan vara nog så svårt i vårt stressade samhälle. Det är fint att vara i nuet.
2019-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Where to go...
Needs a while
or two in one´s
nest, to find out
what is best...
For you!
Good luck!§
2019-08-29

  Rise Little One
Den rätta tiden kommer...
2019-08-29

  WyS VIP
Ibland behövs egen tid för att hitta hem till sig själv!
2019-08-29

  Maria Sundelin VIP
Ibland kommer något bra ur det ovissa
2019-08-29

  ULJO
Just så lev i nuet. I morgon kan det vara för sent
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin