Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's been far too long!

I remember how it felt

The loving touch

 

My body longs for a naked caress

It's been far too long…

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin   2018-08-26




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-29 14:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Vi skulle nog aldrig få vara med om något om vi inte hade denna längtan...fint beskriven känsla...
2019-09-30

  lila fjäderblomman VIP
Längtan, längtan...
2019-09-13

  WyS VIP
Igenkännande! Fint framförd!
2019-09-11

  StinaJ VIP
Fin poesi om längtan och beröring.
2019-09-02

  Anna Nickolausson
Känner igen känslan
2019-09-01

  annapoem
Härlig mjukhet i längtande äkthet.
2019-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Längtansfulla rader om kärleksfull beröring.
2019-08-30

    ej medlem längre
Dina ord, så fulla av längtan...
2019-08-29

  Rise Little One
Längtande ord för närhet...
2019-08-29

  ULJO
Kärlekens berörelse, härligt.
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin