Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomsten

En dag

kom orden tillbaka, bokstav för bokstav 

ord för ord 

med Vindlande höstvindar blåste de in

omringade livet

gav tillbaka glädjen 

förundran över här och nu




Fri vers av ~alruna~
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-30 21:57



Bookmark and Share


  Elwania
space av yes
2019-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra skrivet.
2019-08-31

  Peter Stjerngrim VIP
Välkommen tillbaka!
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~