Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTFLYG TILL PANAMA

Snurrar runt i samma cirkus

Som att åka karusell

Samma ansikten som glappar

Ytterst sällan en rebell

Flipperkulans fräna framfart

lämnar ingen oberörd

Liten tuva stjälper lasset

Kanske blir jag rentav störd

 

Passa bussen

Tänk på sockret

och på kalorierna

Spelet pågår

jämt och ständigt

Spel för gallerierna

Clownen skrattar

Barn som gnäller

vilse i sin pannkaka

Bort från simpla bagateller

Nattflyget till Panama

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-09-03 13:35



Bookmark and Share


  Koloristen
"Kanske du bedrar dig, det återstår att se".
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP