Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otryggare kan ingen vara

Att aldrig förstå
Varken stort, smått
Ont eller gott
Början, mitten, slut
Lämnad rämnad
Av morsan, Gud
Och mormor
En otrevlig treenighet
Med säregna bud
Och punkterad med punkt
Då kan man varken
Stå, gå eller uppnå




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-04 11:45



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Kraftfullt, krasst och berörande. Fascinerande med den treenigheten. Ingen treenighet att eftersträva.
2019-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra! Du är en fantastisk poet:)
2019-09-05

  Blomma-Stjärna VIP
Svart text om svår barndom - full av trots och livskraft!
2019-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Gud är ingen treenighet.
Det var inte Jesus som lämnade Chicago utan tvärtom.
2019-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Att bli sviken av dom man trodde var nära
är en livslång tyngd att bära.

2019-09-04

  Respons VIP
Svart text raffinerad med en sorts språklig lekfullhet som jag gillar i uttrycken som "punkterad med punkt" och "stå, gå eller uppnå".
2019-09-04

  Kaptenlöjtnant
Låter som mig
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP