Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stötande

 

Vi stöter ihop
En krock, en elchock
När du kommer ut genom dörren
Den jag dragit och ryckt i
Mitt ansikte vet inte vart det ska vända sig
Önskar jag hade haft solglasögon
Hade jag sluppit skjuta kilar i oss
Lust och förlust
Som Rubriks kub idag

Du som tappat humöret, det såg jag
Ser ut att tappa andan, råd och tråd
Verkar leta framkomlig väg
I din professionella verktygslåda
Ögonen söker
Omvärlden, sista färden
Korrekt sorgdräkt
Vi presenterar våra överjag idag
Min mimik är som en spik
En halkbana för ovana

Jordens magnetfält återgår till det vanliga
Lämnar oss lite längre ifrån
Vi hälsar kort
Duktiga på att hålla isär
En kista, och det där som är det sista för de flesta
Att mista det mesta




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-10 13:05



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Två centrala rader sticker ut som jag ser det:
Vi presenterar våra överjag idag
och
Lämnar oss lite längre från
1) träffande om den korrekta känslodöden
2) något har hänt även om det inte märks mycket under fasaden; välfunnen bild magnetfältet
Ja, professionella verktygslådan räcker inte långt i den här situationen som skildras förledande lättsamt men återtar allvaret i slutraden, obevekligt
2019-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra målat och tecknat! Känslorna du fångar kan nog kännas igen av många.
2019-09-11

    Jane S VIP
Känns som att du hjälper mig att sätta ord på nåt här. Skulle kunna kalla det för nån slags bearbetning.
2019-09-11

  gunnnar nylund VIP
Oväntade, oönskade möten man minns, men gärna sorterar bort ur
gömmorna kan ställa till det.
Det gäller att hålla den goda minen
under kontroll.
2019-09-10

    Sefarge VIP
Härligt schvung
med djup i denna
Förföriska skrivelse!
;)
2019-09-10

  Kungskobran VIP
Spännande vändningar
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP