Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta handlar om en incident nere i Gävle city. Jag spårade ur i ett politiskt resonemang. Hädanefter ska jag bara ge mig när jag vet att jag har fel.


JAG HADE FEL

Jag hade fel

för en gångs skull

Jag hade fel

men gav inte vika

Allt det jag sade

slogs omkull

Men jag var stolt

och började skrika

Min lärpenning

har blivit dyr

Jag måste lära mig att tiga

Jag fäktar illa

men du flyr

Det gör mig föga gott att kriga

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-09-05 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och NEJ, jag hade INTE fel om Jesus.
Ni som förväntade er det kan lugnt tugga vidare på era corn flakes.
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP