Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


KROPPEN

Vad händer i min kropp?

Det spelar faktiskt roll

Vad händer i min knopp?

Helst vill jag ha kontroll

En smärta dyker upp

En föga förutsedd

Och där kommer en till

Då blir jag lite rädd

 

Så googlar jag ett slag

Och det är inte bra

Det sa en läkare

Vad är att föredra?

Ring elva sjuttiosju

Det vill jag inte nu!

Jag går till köksbordet

och ansätter min fru

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/9 2019

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-09-08 20:02



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Googla på sjukdomar är ibland en mindre bra ide´,då man ju kan tycka sig ha symptom på allehanda sådana..
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP