Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


BESVÄRAD

Besvärad

av allt det där som försiggår runtomkring

Förfärad

över att jag störs av sådana ting

Besvärad

av en dum cyklist som vägrar ge upp

Besvärad

av en cityvärd som är som en mupp

Förärad

positiva omdömen, superlativ

Besvärad

av de brister som dock finns i mitt liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-09-11 09:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det, Koloristen.
Staf är en av dessa som saknar verklighetsförankring.
2019-09-11

  Koloristen
Så är det och de som inte själva vet hur det är att ha det så vet alltså intet om det.
2019-09-11

    Lena Staaf VIP
Det finns mycket att reta sig på här i livet! Men vad hjälper det?
Ett positivt uttalande kan man leva länge på!
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP