Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ord, mina tankar, tolka hur du vill, okej?


Svårt är ordet

Det är svårt att förklara vad allt egentligen handlar om
Har så många tankar, så många känslor
Ibland etsas dem ner
Ibland faller dem i glömska

Menar inte att såra
Saker och ting kan låta elakt, orättvist
Till och med fel

Vrider och vänder för er
Kanske var det så jag kände i stunden?
En minut kan gå förbi, sen är allt glömt
Som att det aldrig hänt
Kan du försöka att förstå?

Känner kanske oftare med alkohol i blodet
Känslorna ter sig annorlunda då
Explosivt, impulsivt som dynamit
Försöker styra, men jag kommer i vägen

Ibland blir det mer fiktion än verklighet
Allt vänds upp o ner

Är en känslostorm
En virvelvind

Annorlunda o inte en i mängden

Kan vara ärlig det är inte det
Vet bara inte hur orden ska nå ut
Formuleras
Förstås i dina öron
I din kropp
I dig som inte är jag

Allt handlar inte om det
Utan
Allt handlar om allt
Fiktion, eller verklighetsbaserat
Du får kalla det vad du vill
För du är inte jag

Låt mig få ha detta
Som det är
Och som det blir med ord
Tror du förstår




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson