Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PSYKOFASCISMEN

Psykofascismen

ett bisarrt fenomen

En härskarteknik för

en liten och klen

En odåga som blott

har ris, aldrig ros

och är lika ynklig

som trollkarln från Oz

 

Man manipulerar

med maktspråkets ord

Ett maktmissbruks skugga

Ett justitiemord

Se upp nu, ett svin med

en preussisk jargong

går bärsärkagång med

en gummibatong

 

LARZ GUSTAFSSON 12/9 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2019-09-12 20:44



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Hellre ros än ris och se upp med en preussisk gris.. Kanske är den inte lika välrimmad som denna vers heller..
2019-09-13

  petter rost
Jo men, den här tycker jag mycket om –även om jag anar tyngre gods i batongen än gummi!
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP