Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BREVET

Vågar du skrika

att Elvis var skoptofil

om du är i närheten

av en raggarbil?

Vågar du ropa

att Gandhi var rasist?

Vågar du säga

"Abort är mord!"

när du ser en feminist?

 

Var är din ryggrad

Ditt civilkurage?

Har du blivit kuvad?

Hälsningar: Larz

 

LARZ GUSTAFSSON 17/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-09-17 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP