Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INFILTRATÖRER

Infiltratörer är människor med orena motiv, en agenda.

De har ett mål för ögonen: att ödelägga och förstöra. Precis som deras uppdragsgivare, Satan.

I början är de insmickrande och lismande. Det är så de nästlar sig in. Bibeln talar om detta i både Daniels bok och Judas brev.

Sedan plötsligt hugger de till som kobror. Då kommer anklagelserna. Man kan t ex bli anklagad för att vara nationalsocialist och misskrediterad på det sättet. 

Svin av den här kalibern skyr inga medel.

Men de kommer att få en ände som svarar mot deras gärningar, säger Skriften. Den talar även om att man får så det man skördar. Och JA, det gäller även mig. Så har vi fått det sagt också.

Se upp. De dyker upp. Som Bob Dylan sjöng: "You know, sometimes Satan comes as a man of peace".

 

LARZ GUSTAFSSON, på förekommen anledning, 18/9 A D 2019.

 

https://www.youtube.com/watch?v=N1U5HSkQO2o

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-09-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP