Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Tavelställ

Att komponera
ett liv
att blanda sina färger
pensla
och skapa motiv

Estetiskt, Patetiskt, Syntetiskt, Poetiskt,
i olja eller akvarell
likt en da Vinci, van Gogh, eller Rafael
låter jag färgerna växa
på mitt tavelställ

En föreställning
på livets arena
från arla morgon
till sena kväll




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-19 12:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
lite skit i hörnen man får tåla för att öva ger färdighet har jag hört om det så är att jaga dammråttor nog snabbt eller krumelurer uppå ett vitt ark eller en kanvas/dvs ansiktet... ja du ryckte med mig totalt...
2019-10-03

    Sefarge VIP
Skapelse berikande mästerskriftat!
Sedan födsel och ohejdad vana
Är jag ett vandrande konstverk
Sedan så får andra tycka vad
de vill !Därför gillas denna
dikt passandes in som
hand i handske


2019-09-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men,Gunnar ! Va äre me dig ?
Haru gått från trolleskogens mossbelupna svampar,
te å bli en konstkluddepellejönspajas ?

Må i så finna dig en Mona-Lisa,
värdig konsten.
2019-09-19

  KattenKin VIP
Så himla fint! En förtjusande bild av vad vi gör. Den vill jag spara. :)
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP