Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PLUS TVÅ

Plusgraderna här är till antalet två

Och solchanserna verkar bli mindre än små

Då är det lite frestande

att dröja hemmavid

Men kulinariskt festande

är värt all kamp och strid

 

Jag vet att fyra årstider 

har blivit svenskens lott

Men två av dessa bör bli

föremål för en bojkott

Jag menar höst och vinter

som saknar all appeal

Jag hyllar vår och sommar

De stämmer med min stil

 

LARZ GUSTAFSSON 20/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-09-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP