Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resning, ett latmansgöra

Jag ligger i
Lägger ord i meningar
Söker upplägg
Liggandes
Jag reser tankeställningar
Om upprättelse
I orörd kroppsställning
Sånt jag kanske borde ha lagt
Bakom mig
Till synes oberörd rörande resandet
Reser jag vidare
Bredvid mig själv




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-20 18:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet innehåller många olika resor varav poesiskrivandet är en
2019-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
Det finns ett brasilianskt ordspråk; "Lättja är skapandets moder!" - detta illustrera du fint med din dikt inklusive titel!
2019-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Så när Dacke och de där figurerna reste sig var de i själva verket lata?
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP