Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avigt

 

Jag drar i trådar som sticker ut
Ett nipprigt tilltag på andras jag
Som om det vore noppriga plagg
Det känns så ibland
Som förklädnader som börjar bli slitna
Genomskinliga brynjor
Jag älskar det nakna
Önskar vi vuxit ur dem
Vissa trådar är nerver, kanske livsnerv
Kan vara svårt att avgöra
Drar man ut en sån rämnar hela människan
Det blir en tvångströja att bära

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-20 18:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika trådar och att man bör vara försiktig i vilka man drar.
2019-09-21

  Lehva VIP
Att söka det autentiska. Vissa människor behöver dölja delar av sin personlighet för att inte skada andra.
2019-09-21

  Nanna X
Fin textil känsla!
2019-09-20

  Jan Widströmer VIP
Man hoppas på det mänskligt nakna och kanske vackra ändå som en självklarhet under det här påklädda och nervöst trådiga.
2019-09-20

  Larz Gustafsson VIP
"Noppriga Tajts och Moonboots", som en låt med Räserbajs hette.
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP