Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OMYNDIGFÖRKLARARNA

omyndigförklararna

flyter ovanpå

du ska inte tycka si

du ska tycka så

smält nu in i mönstret

och stör inte symmetrin

tänk på att vi måste

kämpa för demokratin

 

omyndigförklararna

och deras våta filt

som gör våp av karlarna

och talar sött och milt

om en sliskig "kärlek" som

aldrig ger en chans

till dem som är kritiska

till deras "tolerans"

 

LARZ GUSTAFSSON 21/9 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-09-21 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett mähä. En fjolla. En toffelhjälte.
2019-09-21

    Lena Staaf VIP
Och vad är ett våp för dig? Jämfört med "en riktig karl"?
2019-09-21

  Koloristen
Dummokraterna i ett nötskal.
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP