Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLTSÅ FRÅN EN ANNAN DEL AV KOSMOS

Jag ville öppna upp min värld

Ge dig det bästa som jag hade

Men den var inte mycket värd

Nej, där fanns ingenting som gladde

All olikhet i likheten

Gemenskapen var enbart ytlig

Och sfären där vi rörde oss

var inte statisk men ombytlig

Till slut så fanns den inte alls

Så sedan skildes våra stigar

Du drog dig undan i ditt skal

Själv går jag kvar på stan och krigar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-09-21 14:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text, med lite sorg i.
2019-09-21

  Koloristen
Applåderas!
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP